Jedálny lístok Marlene

Reštaurácia hotel *** Marlene vám ponúka výbornú kuchyňu s bohatým výberom jedál. Osvedčená klasika, tradičné špeciality z Kysúc, moderná gastronómia, ale aj sezónna ponuka ako syrové dni, zabíjačka či grilovačka.

Všetky jedlá pripravujeme z čerstvých surovín a okrem zážitku z chuti vás u nás čaká aj výborná obsluha a posedenie v príjemnom prostredí. Kapacita reštaurácie je cca 95 ľudí.

    Hotel ponúka aj možnosť výberu polpenzie za 14 €, detská polpenzia 7 €.

  • Polievky

    • 0,33 l Paradajková s feta syrom 
    • 0,33 l Kysucká cesnačka s domácimi syrovo-šunkovými knedlíčkami
    • 0,33 l Hovädzio – Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 
  • Špeciality podniku

    • 200 g Pfeffer steak 
    • 200 g Kysucká panvička 
    • 200 g Domáce zemiakové placky, prekladané kuracími prsiami a enciánom, cesnakový dressing 
    • 200 g Zubáč na hráškovom pyré s opekanými cesnakovými zemiakmi a grilovanými cherry paradajkami 
    • 200 g Krémové parmezánove rizoto s kuracím mäsom, šampiňónmi a slaninovým chipsom 
  • Špeciálna ponuka

  • Tradičné Slovenské jedlá

    • 300 g Domáce zemiakové halušky s bryndzou a restovanou slaninkou 
    • 300 g Strapačky s kyslou kapustou a grilovanou klobásou 
    • 300 g Pirohy plnené bryndzou so slaninou a kyslou smotanou 
    • 300 g Orechové šúľance s maslom a cukrom 
    • 300 g Makové šúľance s maslom a cukrom 
    • 300 g Zemiakové placky podávané s maslom, kyslou smotanou a slaninkou 
    • 300 g Zemiakové placky s bryndzou smotanou a slaninou 
  • Klasika

    • 150g Tatarák s hriankami/6 kusov/
    • 150 g Vyprážaný syr 
    • 150 g Grilovaný oštiepok 
    • 200 gGrilovaný kurací steak 
    • 200 g Vyprážaný kurací rezeň 
    • 200 g Bravčový rezeň 
    • 200 g Syrový tanier 
  • Dezerty

    • 150 g Horúce lesné ovocie so zmrzlinou, šľahačkou a mandľovými lupienkami 
    • 200 g Palacinky s marmeládou a karamelom 
    • 100 g Makové šúľance s maslom a cukrom  
    • 100 g Orechové šúľance s maslom a  cukrom  
    • 400 g Palacinky De Luxe 
    • 100 g Marlenka 
  • Prílohy

    • 150 g Dusená ryža 
    • 200 g Grilovaná zelenina 
    • 50 g Kečup
    • 50 g Tatarská omáčka 
    • 200 g Hrianky – 4ks 
    • 100 g Cesnakovo – bylinková bageta 
    • 200 g Steakové hranolky
    • 200 g Pečené zemiaky v šupke 
    • 200 g Varené Zemiaky 
    • 200 g Zelenina na masle 
    • 100 g Miešaný zeleninový šalát 
    • 100 g Chopský šalát 
    • 10 g Doblok Zubáč